Kubeba

De ideale rugdrager voor baby´s, peuters en kleuters

Waarom Kubeba?

"Thuiskomen na een zware werkdag. Eten maken én met de kinderen bezig zijn? Simpel is dat niet! Als mijn zoontje van 6 maand dan begint te huilen, breekt het zweet me al uit. Ik steek hem gauw in de Kubeba en na enkele minuutjes slaapt hij al. Hij is tevreden want hij is bij zijn mama en ik ben tevreden want ik kan verder met het eten te maken en met de andere kinderen bezig zijn."
"Of even naar de stad zonder in elke winkel op de lift te staan wachten om met de buggy boven te geraken. OP mijn rug hangt hij niet in mijn weg én heeft hij een perfect zicht op alles rondom zich."
"Zelfs na een flinke boswandeling van anderhalf uur heb ik geen rug- en schouderpijn. En dit met mijn dochtertje van 2,5 jaar in de Kubeba!"

Meer informatie over deze draagdoek kun je lezen in onze folder (PDF)

De gebruiksaanwijzing (PDF) kan je eveneens hier downloaden

De Kubeba is verkrijgbaar in 1 maat, makkelijk aan te passen aan ieders lichaam met een handige gesp, en in verschillende kleuren en motieven:

Kubeba BlueKubeba OrangeKubeba RedKubeba Violet

Nu aan VERLAAGDE Prijs:

Indien het opgestuurd moet worden:

  • + 5,60 EUR portokosten voor België, bij bestelling graag het volledige bedrag (prijs + portokosten) storten op rekeningnummer IBAN BE43 9731 4485 6501 en BIC ARSPBE22 op naam van Bolle Buik vzw met als vermelding "Kubeba" samen met je naam en adres. Stuur via email of telefoon (0488/266.987) je wensen in verband met kleur en motief door.

voor afhaling bij het secretariaat, gelieve een afspraak te maken via email of telefoon (0488/266.987)

Joomla Templates by Joomla51.com