Birth and Breakfast

De Birth and BreakfastEr bestaat nu buiten de begeleiding van de bevalling in bepaalde ziekenhuizen en de thuisbevalling een derde mogelijkheid om met de vroedvrouwen van Bolle Buik te bevallen: De ‘Birth and Breakfast’.

Soms is de thuissituatie niet geschikt om te bevallen bv. Verbouwingen, onveilige bevallingssituatie, huurhuis waar je je nog niet thuis voelt, enz… Als je ervoor kiest om in een niet-medische maar huiselijke omgeving te bevallen kan je terecht in de ‘Birth and Breakfast’

Een deel van de woning van vroedvrouw Patty Docx wordt hiervoor ter beschikking gesteld.

Er zijn drie ruimtes: In de eerste ruimte is er plaats om in een bevallingsbad te bevallen. In de tweede kamer staat een tweepersoonsbed waar de ouders na de bevalling samen met hun baby kunnen uitrusten. Je kan daar natuurlijk ook bevallen bv.op de baarkruk. De derde ruimte is de sanitaire ruimte met inloopdouche, lavabo en WC.

De voorwaarde om in de ‘Birth and Breakfast’ te bevallen is dezelfde als voor een thuisbevalling: de zwangerschap, arbeid en bevalling moeten normaal verlopen.

Na de bevalling kan het kersverse gezinnetje 24u blijven. Er wordt voor alle maaltijden tijdens hun verblijf gezorgd.

Locatie: Catherinalaan 37,3110 Rotselaar

Contact via de Bollebuiklijn: 0488/266987 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joomla Templates by Joomla51.com